Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας στην Χαλκιδική

Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας στην Χαλκιδική. Δύο προτάσεις με μοντέρνα αισθητική που προσδίδει χαρακτήρα στον χώρο, δημιουργεί ζωντανή ατμόσφαιρα και σε συνδυασμό με το ανοιχτό βεστιάριο προσθέτει επιπλέον άνεση.
Χρήση υλικών όπως ξύλο, μέταλλο και γυαλί που συνδυάζονται με σύγχρονες λεπτομέρειες, όπως φωτιστικά με γραμμικό σχεδιασμό και δημιουργούν μια εντυπωσιακή εικόνα.
Για τη διακόσμηση του δαπέδου επιλέχθηκαν μεγάλα πλακίδια τύπου τσιμέντου από την καταξιωμένη εταιρεία Caesar, ενώ και τα υλικά για το κεφαλάρι του κρεβατιού και τις επενδύσεις προέρχονται από την ίδια εταιρία.
Η διακόσμηση ολοκληρώνεται με φωτιστικά από τις κορυφαίες εταιρίες Foscarini και Vibia. Στο μπάνιο χρησιμοποιούνται πλακίδια απομίμησης ξύλου σε συνδυασμό με μεγάλα πλακάκια τύπου μωσαϊκού από την εταιρεία, ενώ για τα αξεσουάρ μπάνιου επιλέγονται ιδιαίτερα κομμάτια από την κορυφαία εταιρεία Grohe.

Εσωτερικός σχεδιασμός και διακόσμηση, Λάρα Τσασιλίδου.
Όλα τα υφάσματα και οι ρολοκουρτίνες είναι από το κατάστημα @Lara Tsasilidou Home Collection

Δείτε εδώ την υπόλοιπη κατοικία.

Φωτογραφίες έργου:

Κοινοποίηση: 

Για εμάς ένα έργο είναι πετυχημένο όταν αντιπροσωπεύει τις δικές σας ανάγκες και ιδιαιτερότητες. Μελετάμε κάθε περίπτωση ξεχωριστά, με έμφαση στην λεπτομέρεια και για αυτό, το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.