Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας στην Θέρμη Θεσσαλονίκη

Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας στην Θέρμη Θεσσαλονίκη που αντικατοπτρίζει την πολυτέλεια μέσα από την απλότητα. Η χρήση ξύλινων επιφανειών και λεπτομερειών στον τοίχο και τα έπιπλα δημιουργεί μια αίσθηση συνέχειας και ζεστασιάς, ενώ οι ειδικές κατασκευές και ο φωτισμός οροφής προσθέτουν μια νότα σύγχρονου design. Το κεραμικό decor και τα μεγάλα πλακάκια εμπλουτίζουν τον χώρο με μια διακριτική πολυτέλεια.
Το εντυπωσιακό κρεβάτι σε χρώμα τερακότας, ντυμένο με ύφασμα υψηλής ποιότητας, προσφέρει μια αντίθεση που ζεσταίνει το χώρο. Η κρεβατοκάμαρα ολοκληρώνεται με την προσθήκη ενός κομψού dress room και βεστιαρίου, που ενσωματώνει έξυπνες λύσεις αποθήκευσης και οργάνωσης.
Στο μπάνιο χρησιμοποιήθηκαν εξαιρετικά πλακάκια απομίμησης μαρμάρου της Ceasar σε συνδυασμό με τα κομψά και λειτουργικά αξεσουάρ Zanetti. Η ξύλινη ντουλάπα με λεπτές μεταλλικές λεπτομέρειες προσφέρει εκλεπτυσμένη αποθηκευτική λύση.

Σχεδιασμός και διακόσμηση από Lara Tsasilidou interior design

Φωτογραφίες έργου:

Κοινοποίηση: 

Για εμάς ένα έργο είναι πετυχημένο όταν αντιπροσωπεύει τις δικές σας ανάγκες και ιδιαιτερότητες. Μελετάμε κάθε περίπτωση ξεχωριστά, με έμφαση στην λεπτομέρεια και για αυτό, το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.