Όπως όλοι γνωρίζουμε, σαν την Χαλκιδική δεν έχει! Με την μοναδική φυσική ομορφιά και τα πολυτελή της ξενοδοχεία. Ένα εκ των οποίων και το Pomegranate Wellness Spa Hotel, που πρόσφατα ολοκλήρωσε την κατασκευή των υπερπολυτελών Royal Suites. Θέλω να συγχαρώ όλο το προσωπικό της εταιρείας Apollon Team Constructions για την κατασκευή του έργου και το άψογο αποτέλεσμα και ένα μεγάλο μπράβο για τους συνεργάτες του καταστήματος Lara Tsasilidou Home Collection που εργάστηκαν για την καλύτερη παρουσίαση στα υφάσματα και όλα τα προϊόντα  της εταιρείας μας. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω ξεχωριστά τον ιδιοκτήτη της Apollon Team Constructions κ. Απόλλων Τομπουλίδη, που μου εμπιστεύτηκε για άλλη μια φορά ένα τόσο σημαντικό έργο.

Όλα τα συστήματα κρέμασης κουρτινών, αυτόματα και μη, ταπετσαρίες τοίχου, όλα τα επιπλόπανα  και κουρτίνες, επιλέχτηκαν και ράφτηκαν από το κατάστημα Lara Tsasilidou Home Collection.

Φωτογραφίες έργου:

Κοινοποίηση: 

Για εμάς ένα έργο είναι πετυχημένο όταν αντιπροσωπεύει τις δικές σας ανάγκες και ιδιαιτερότητες. Μελετάμε κάθε περίπτωση ξεχωριστά, με έμφαση στην λεπτομέρεια και για αυτό, το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.