Σχεδιασμός εστιατόριου «Μαντέμι» (Εξωτερικός χώρος)

Σχεδιασμός μοντέρνου και φιλόξενου εξωτερικού χώρου ιδανικού για κάθε περίσταση. Το Mantemi Casual Dining προσφέρει ένα γαστρονομικό ταξίδι σε έναν ανανεωμένο χώρο με ζεστή ατμόσφαιρα και φιλική διάθεση. Δείτε επίσης τον εσωτερικό χώρο: Σχεδιασμός εστιατορίου Θεσσαλονική

Μελέτη, σχεδιασμός ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων στην Χαλκιδική.

Σχεδιασμός ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων με θέα θάλασσα στην Χαλκιδική, Μόλα Καλύβα. Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης, βλέπετε το άνετο καθιστικό των διαμερισμάτων και την ηλιόλουστη βεράντα με jacuzzi και θέα θάλασσα. Κομψό, μοντέρνο και άνετο περιβάλλον με απαλά γήινα χρώματα για χαλάρωση και ευεξία των επισκεπτών. Δείτε επίσης: Κρεβατοκάμαρα και μπάνιο διαμερισμάτων.  

Σχεδιασμός ζαχαροπλαστείου

Σχεδιασμός και εσωτερική διακόσμηση ζαχαροπλαστείου από την Λάρα Τσασιλίδου με γνώμονα την λειτουργικότητα και την αισθητική. Εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα με διαχρονικά χαρακτηριστικά και γαλλική φινέτσα που θα ταξιδέψει τους επισκέπτες με εικόνες και γεύσεις.

Σχεδιασμός και διακόσμηση εξωτερικού χώρου για πολυτελή κατοικία στην Χαλκιδική.

Σχεδιασμός και διακόσμηση εξωτερικού χώρου για πολυτελή κατοικία στην Χαλκιδική. Νιώστε κοντά στη φύση και απολαύστε το φυσικό τοπίο με ολοκληρωμένο σχεδιασμό και διαμόρφωση εξωτερικών χώρων από Lara Tsasilidou. Δείτε εδώ την διακόσμηση εσωτερικού χώρου της κατοικίας.

Ξενοδοχείο πολυτελών διαμερισμάτων Χαλκιδική

Σχεδιασμός ξενοδοχείου πολυτελών διαμερισματων “Ocean View Luxury Suites”, στην Χαλκιδική. Μοντέρνος σχεδιασμός πολυτελών διαμερισμάτων σε απαλά χρώματα που ξεκουράζουν. Σχεδιασμός παραθεριστικών κατοικιών που δένουν αρμονικά με την φύση και προσφέρουν έναν ιδανικό χώρο για ξεκούραση δίπλα στην θάλασσα.

Πολυτελής Κατοικία στην Καλλιθέα Χαλκιδικής – Εξωτερική διαμόρφωση

Εξωτερικός σχεδιασμός εξοχικής κατοικίας στην Χαλκιδική. Οι εξωτερικοί χώροι συνδυάζονται αρμονικά με το φυσικό περιβάλλον. Καταχώρηση στο περιοδικό “ΚΤΙΡΙΟ”, Αρχιτεκτονική Καταχώρηση στο περιοδικό “COZY HOME”

Βίλα στο Πήλιο – Εξωτερικός σχεδιασμός

Εξωτερικός σχεδιασμός κατοικίας που δένει αρμονικά με την αρχιτεκτονική της περιοχής. Δείτε επίσης τον εσωτερικό σχεδιασμό: εσωτερικός σχεδιασμός κατοικίας

Πάρκο τσέπης, Αθήνα

Πάρκο τσέπης σε δήμους της Αθήνας. Πρόγραμμα διαμόρφωσης χώρων αναψυχής και εμπορικών κέντρων για την μετατροπή ασχεδίαστων, μη λειτουργικών και προβληματικών τμημάτων γης σε ζωτικούς χώρους. Σχεδιασμός με γνώμονα την απόλυτη αρμονία με το σύστημα δόμησης της περιοχής και την εύκολη πρόσβαση από τους επισκέπτες.